abd-li-papazdan-pedofili-iddiasa-beyaz-saray-a-n-alta-nda-taoeneller-var-01

“Hollywood’daki pedofili sürüsü ifşa olmak üzere” [videolu]

ABD gündemi Epstein davası, tüneller, pisliğe adı karışan ünlü isimlerle çalkalanırken Papaz Greg Locke’nin eski bir videosu gündeme geldi: Beyaz Saray’ın altında çocuk istismarı yapılan tüneller var!

ABD’li milyarder iş insanı ve çocuk istismarcısı Jeffrey Epstein skandalının detayları ortaya çıkarken ABD’li ünlü papaz Greg Locke’un eski bir videosu gündeme bomba gibi düştü. Geçen sene pedofili skandalını tek tek anlatan papazın “Kongre Binası ve Beyaz Saray’ın altındaki tüneller ortaya çıkacak. Hollywood’daki pedofili sürüsü ifşa olmak üzere” sözleri dikkat çekti.

Küçük yaştaki çocuklara yönelik cinsel taciz, tecavüz, fuhuş gibi küresel bir organizasyon şebekesi kuran Epstein davası tüm dünyayı dehşete düşürdü.

Epstein’ın kara kaplı defterinden çıkan isimler dünyanın sapkın ve kirli yüzünü bir kez daha gözler önüne sererken ABD’li ünlü papaz Greg Locke’un eski bir videosu gündeme bomba gibi düştü.

“BEYAZ SARAY’IN ALTINDA ÇOCUK İSTİSMARI İÇİN TÜNELLER YAPILDI”

Ünlü papaz Greg Locke geçen sene, Beyaz Saray ve Kongre Binası altında çocuk istismarı yapılan tüneller olduğunu söyleyerek Joe Biden’ı bu tünelleri işleten gizli bir çetenin üyesi iblis olarak nitelendirmişti.

Pedofili skandalını tek tek açıklayan ünlü papaz, gündem olan videosunda şu ifadeleri kullanıyor: 

“Kongre Binası ve Beyaz Saray’ın altındaki tüneller ortaya çıkacak. Hollywood’daki pedofili sürüsü ifşa olmak üzere. Joe, o seks kaçakçılığı yapan iblis ruhlu bir solcu. Tanrı bu sübyancıları ortaya çıkaracak.”

Bir Cevap Yazın