Davos'ta kayak merkezi, hırsız Yahudiler'e kızak kiralamıyor!

Davos’ta kayak merkezi, hırsız Yahudiler’e kızak kiralamıyor!

İsviçre’deki kayak merkezindeki bir işletme, artık başa çıkamadığı ‘hırsızlıkları’ sebebiyle Yahudi misafirlerine kayak ekipmanı kiralamayacağını duyurdu

İsviçre’nin kayak merkezleriyle ünlü Davos kentinde, Pischa Dağı’nda kayak ekipmanları kiralama hizmeti veren bir işletme, tesise gelen Yahudi turistlerin hırsızlıklarıyla baş edemeyince “mülkümüzü kimin kiralayıp kimin kiralayamayacağına karar verme hakkımızı kullanıyoruz” dedi ve işletmenin duvarına İbranice olarak bir ibare astı.

Yahudi hırsızlığından usanan işletmenin camına İbranice olarak yazdığı ibarede şöyle yazıyor:

Kızak hırsızlığı da dahil olmak üzere çok can sıkıcı çeşitli olaylar nedeniyle artık Yahudi kardeşlerimize spor malzemeleri kiralamıyoruz. Bu, kızaklar, hava tahtaları, kayak jakları ve kar ayakkabıları gibi tüm ekipmanlar için geçerlidir.

Anlayışınız için çok teşekkür ederim.”

Davos'ta kayak merkezi, hırsız Yahudiler'e kızak kiralamıyor!
İşletmenin astığı İbranice yazı 

İsviçre İsrail Toplulukları Derneği (SIG) olaya tepki gösterdi ve her zaman olduğu gibi anti-semitizm çığırtkanlığı yaptı. SIG Genel Sekreteri Jonathan Kreutner yaşanan olayı “ayrımcı ve Yahudi karşıtı” olarak nitelendirdi. 

İşletme ise “Misafirlerimiz İsviçre kurallarına ve geleneklerine uyum sağlamalıdır. Kiralama yasağının, inanç, ten rengi veya kişisel eğilimlerle hiçbir ilgisi yoktur” açıklaması yaptı. 

Gazze’nin de milyon dolarlarını çaldılar

Hırsız Yahudiler, işgal ettiği Gazze şeridinin de milyon dolarlarını çaldı. Yerle bir ettikleri Gazze’nin kuzeyinde yer alan sadece bir banka şubesindeki 55 milyon dolara el koydukları, geçtiğimiz gün İsrail basınına yansıdı.

Bununla beraber işgalcilerin Gazze’de bombardıman nedeniyle boşaltılmış evlerden de zinet eşyası, para gibi pek çok şey çaldıkları görüntüleniyor. Siyonistler hırsızlığı o kadar normalleştirmişler ki, o anları açıkça kaydedip sosyal medya hesaplarında paylaşmakta sakınca görmüyorlar.

Kaynak: Mira Haber

Bir Cevap Yazın