cubbeli-ahmet-hoca-nin-dergahina-bombali-saldiri-5012

Cübbeli yine şaşırttı, önce poz verdi sonra tekfir etti![Videolu]

Cübbeli Ahmet ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, deprem ve savaş gibi Müslümanların el birliği içerisinde olması gereken günlerinde sonradan icat tekfirleri ve akıl almaz  açıklamalarıyla gündemde kalmayı başarıyor..

Cübbeli, bir kaç yıl önce ‘Selefi dernekler silahlanıyor’ diye iddia etmiş ve açıklamasında; 

Ben tarikatlardaki sapıkların arttığını gündeme getiriyorum. Cincileri gündeme getiriyorum. Ama bunları güvenlik sorunu olarak görmüyorum. Ama selefiliği güvenlik sorunu olarak görüyorum” şeklinde iddialarını ileri sürmüştü.

Geçtiğimiz günlerde de verdiği röportaj ile İsmailağa cemaatini tekfir etmesi hala akıllarda iken, şimdi de ağzına İHH’yı doladı. 

Müslümanların kanları, bebeklerinin cansız bedenleri ile Gazze sokakları feryat figan iken, dünyanın her yerinden vicdan sahibi herkesin üç beş demeden kardeşlerine yardım eli uzattığı şu günlerde Cübbeli İHH’ya, başkanına ve destekçilerine saldırmayı uygun gördü..

Vaiz ve yazar olan barıştığı dostu Nureddin Yıldız’ı da tekfir etmeyi unutmadı.

İşte Cübbeli’nin açıklamaları:

 

Cübbelinin konuşmasında tekfir ederek saydığı kişilerle arasını düzelttiğine dair samimi fotoğrafları hala internet ortamında mevcut..

1857839-a4I3hX

Kendisinin şu ana kadar dilini uzattığı kurum, kuruluş ve kişiler ise şunlar;

Hüdai Vakfına saldırdı, Menzil cemaatine saldırdı, İsmailağa Vakfı merkez istişare heyetine saldırdı, Mahmut Eren Hocaya saldırdı, İHH’ya saldırdı, Hüda Par camiasına saldırdı, Saadet Partisine saldırdı, Muhammet Emin Yıldırım’a, Nureddin Yıldız’a, Mehmet Görmez, Hayreddin Karaman, Muhammed Yazıcı, Melikşah Sezen, Halis Aydemir, Bülent Yıldırım… liste uzayıp gidiyor..  Ama nedense küfrün önderlerine saldırıya cevaz veremiyor!

Kaynak: Mira Haber

Öncesi ABD, Körfez’de İran İHA’sını önledi
Sonraki Macron: Hamas’ın yok edilebileceğine inanan var mı?

Bir Cevap Yazın