Direniş, Bombalı Motosikletle Düzenlenmek İstenen Suikastı Engelledi
Filistin direnişine yakın “El-Haris” güvenlik platformu, Gazze Şeridi’nde direniş güçlerinin bombalı motosiklet kullanılarak gerçekleştirilmek istenen bir suikast girişimini boşa çıkardığını duyurdu. Açıklama, güvenlik kaynaklarına dayandırıldı.
Paylaşılan bilgilere göre patlayıcı yüklü motosiklet, İsrail’den Gazze’ye getirilen ticari ürünler arasında tespit edildi. Güvenlik birimleri, bu girişimin erken aşamada fark edilerek etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Direniş kaynakları, özellikle işgal bölgelerinden getirilen araçlar, iletişim ekipmanları ve ticari mallar konusunda daha sıkı güvenlik önlemleri alınması gerektiğine dikkat çekti. Açıklamada, geçmişte benzer ihmallerin direniş mensuplarına ve imkânlarına ciddi zararlar verdiği hatırlatılarak, güvenlik hassasiyetinin artırılması çağrısı yapıldı.
Kaynak: Quds Network
Mira Haber – Ortadoğu Bağımsız Muhabir Ajansı Tarafsız değiliz. Ancak Mirahaber'de sadece gerçekleri okursunuz.