İçeriğe geç
10 Ekim 2026 | 29 Rebiülahir 1448 Cumartesi 03:07
Filistin

45 Bin 336′ Ya Yükseldi!

Haber Merkezi Güncelleme: 14 Haz 2026 17:12 1 dk okuma 24 okunma
45 Bin 336′ Ya Yükseldi!

Asgari ücreti temsil etmiyor bu rakamlar !

Bu rakamlar ne bir asgari ücreti, ne işsizlik oranını ne de komisyon görüşmelerinde hayatını sürdürmek için istenilen bir rakamı temsil etmiyor.

Gazze’de sahipsizlik ve çaresizlik içerisinde can verenlerin sayısıdır bu rakamlar. Siyonist Katillerin Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlemiş olduğu vahşice saldırılarda şehit olan mazlum Gazze’lilerin sayısı son 24 saatte 37 şehit daha eklenerek 45 bin 436’ya yükseldi.

thumbs b c 2db69f0e8d5297dd2a4b7b9c39aaca5c

Gazze’de bulunan Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, Siyonist Katiller ordusunun Gazze Şeridi’ne 448 gündür yaptığı katliam saldırılarına ilişkin bilgi verildi.

Siyonist Katiller ordusunun son 24 saatte Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği 3 katliamda 37 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yapılan katliamda 98 kişinin ise ağır yaralı olduğu belirtildi. 

Siyonist katillerin 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 45 bin 436’ya yaralı sayısının da 108 bin 38’e yükseldiği kaydedildi.

Yapılan açıklamada hala enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğu ancak katil İsrail güçlerinin engellemesiyle sağlık ekiplerinin ve sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığını yineledi. 

 

Kaynak: MiraHaber 

İlginizi Çekebilir

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayımlanmaz.