yoldan cikan otomobil sulama kanalina uctu 4 olu 2 kayip 01
yoldan cikan otomobil sulama kanalina uctu 4 olu 2 kayip 01

Yoldan çıkan otomobil sulama kanalına uçtu: 4 ölü, 2 kayıp

Şanlıurfa’da 7 kişilik bir ailenin bulunduğu otomobil sulama kanalına uçtu. Sürücü araçtan kendi imkanlarıyla kurtulurken, anne ve 5 çocuğu için başlatılan arama çalışmalarında 4 kardeşin cansız bedenine ulaşıldı.

Kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa- Viranşehir karayolunun 15’inci kilometresinde, kırsal Ulubağ Mahallesi’nde meydana geldi. Misafirlikten dönen baba Hasan Çetin’in (38) kullandığı ve içerisinde eşi Özlem (31) ile çocukları Asmin (11), Aysun (9), Ecem (5), İbrahim (4) ve Müslüm’ün (1) bulunduğu 31 B 7008 plakalı otomobil, sürücüsüsün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu DSİ’ye ait, yaklaşık 7 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu.

Akıntı olan suya uçan otomobilden baba Çetin kendi imkanlarıyla çıkarak kurtulurken, kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık, AFAD ve dalgıç polisler sevk edildi. 

Otomobil vinç yardımıyla sudan çıkarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan anne Özlem ve oğlu Müslüm Çetin (1) için ise çalışmalar sürdürülüyor.
4 KARDEŞİN CANSIZ BEDENİ GÖZYAŞLARIYLA ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI
Öte yandan, gözyaşlarının sel olduğu kazada yaşamını yitiren 4 kardeşin cansız bedeni, olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekiplerince Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. 
Kazayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …