yahudi-asigi-trump-muslumanlari-hedef-aldi-01

Yahudi aşığı Trump müslümanları hedef aldı!

Eski ABD Başkanı ve ABD Başkan adayı Trump skandal açıklamalarda bulundu. Yeniden başkan olduğu taktirde İsrail’e koşulsuz destek vereceğini söyleyen Trump, ”Siz bir damla Amerikan kanı dökerseniz, biz de sizinkinin bir galonunu dökeriz.” dedi.

Cumhuriyetçi Yahudi Koalisyonu’na, Başkan Joe Biden’ın yalnızca Hamas’ın İsrail’e yönelik terörist saldırılarının finansmanına yardım etmekle kalmadığını, aynı zamanda “zayıflığının” dünyayı Üçüncü Dünya Savaşı’nın eşiğine getirdiğini söyledi.

Gazze’de yaşanan katliamın sorumlusu olarak Hamas’ı gösteren Trump, ”Bu çatışmada kaybedilen her can Hamas’ın, yalnızca Hamas’ın omuzlarındadır. “Bu ay Hamas’ı ve cihatçı grupları destekleyen protestolara katılan tüm yabancıları tespit edip, 2025 yılında ABD’den sınır dışı edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

”BİR DAMLA AMERİKAN KANI DÖKERSENİZ, BİZ DE SİZİNKİNİN BİR GALONUNU DÖKERİZ”

Trump, “Beyaz Saray’a döndüğümde ABD, tereddüt etmeden, koşulsuz ve özür dilemeden sonuna kadar İsrail’in yanında yer alacak” dedi.

“İsraillilerin Hamas’ın yok edilmesini sağlama misyonlarını tam olarak destekleyeceğiz ve bu zulmün intikamı alınacak. Onların intikamı alınacak. Beyaz Saray’a döndüğümde Amerika’nın düşmanları bir kez daha anlayacaklar ve bunu anlayacaklar ki eğer vatandaşlarımızı öldürmeye çalışırsanız sizi öldürürüz. Siz bir damla Amerikan kanı dökerseniz, biz de sizinkinin bir galonunu dökeriz.” şeklinde konuşarak katliamcı İsrail’e destek çıktı.

Öncesi Siyonist Kudüs Hastanesini bombalamakla tehdit etti
Sonraki AK Parti’den Starbucks açıklaması: Sessiz bir haykırıştı