urettigi-fuze-buyukannesinin-evine-isabet-edince-intihar-etti-01

Ürettiği füze büyükannesinin evine isabet edince, intihar etti!

Rusya’da Anton Gorobets adındaki bir mühendis, üretiminde yer aldığı bir füzenin Harkiv’de büyükannesinin evine isabet etmesi sonucunda arkasında not bırakarak hayatına son verdi.

Rusya Federasyonu’nun 24 Şubat 2022’de Ukrayna’da başlattığı topyekûn saldırı ve işgal girişiminde neredeyse 2 yıl geride kaldı.

Rus mühendis Anton Gorobets, üretiminde yer aldığı bir füzenin Harkiv’de büyükannesinin evine isabet etmesi sonucunda arkasında not bırakarak intihar etti.

ARKASINDA NOT BIRAKARAK İNTİHAR ETTİ

Gorobets, üretiminde yer aldığı füzenin Ukrayna’da yaşayan büyükannesinin evine isabet ettiğini öğrendi. 23 Ocak’ta Harkiv’e yapılan saldırı sonucunda Gorobets’in büyükannesinin evine isabet eden füze, büyük bir hasara yol açtı. Söz konusu durumu öğrenmesinin ardından Gorobets, arkasında özür dilediği bir not bırakarak intihar etti. Gorobets’in notunda şu ifadeler yer aldı:

“Birkaç gün önce üretiminde yer aldığım füzenin Harkiv’e anneannemin yaşadığı eve isabet ettiğini öğrendim. Bununla yaşayamazdım. Şu anda bu yaşananlar korkunç ve tam bir kabus. Bundan çok yoruldum, artık böyle yaşayamayacağım. Özür dilerim.”

Öncesi ABD’den şaşırtmayan İran açıklaması
Sonraki Beyin çipi ilk kez bir insana yerleştirildi

Bir Cevap Yazın