universite laboratuvarinda meydana gelen patlamada 2 kisi yaralandi 01
universite laboratuvarinda meydana gelen patlamada 2 kisi yaralandi 01

Üniversite laboratuvarında meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı!

İzmir’de bir üniversiteye bağlı araştırma merkezi laboratuvarında gaz sıkışması kaynaklı meydana gelen patlama nedeniyle 2 kişi yaralandı.

Bornova ilçesindeki Ege Üniversitesi Biyokütle Enerji Sistemleri ve Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezindeki bir laboratuvarda çalışanların temizlik yaptığı bir kazanda patlama meydana geldi.
Gaz sıkışması sonucu yaşandığı öğrenilen patlamada 2 kişi yaralandı.
Ege Üniversitesi Hastanesi ve Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Üniversiteden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Ege Üniversitesi Biyokütle Enerji Sistemleri ve Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezinde (BESTMER) yürütülen deneyler sırasında meydana gelen kazada yaralanan Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Eryaşar ve İdari Personel Bünyamin Çalışan tedavi altına alınmıştır. Sağlık durumlarını yakından takip ettiğimiz akademik ve idari personelimize acil şifalar diliyoruz. Olayla ilgili incelemeler devam etmektedir.”

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …