threadsin aktif kullanici sayisinda rekor dusus 1691215349 9037
threadsin aktif kullanici sayisinda rekor dusus 1691215349 9037

Threads tutmadı, Meta umduğunu bulamadı

Threads günlük aktif kullanıcılarının %80’inden fazlasını kaybettiği belirtildi. İki ayrı veri analiz firması, Meta’nın çok talep edilen özellikleri eklemek için acele etmesine rağmen Threads çılgınlığının çözüldüğünü söylüyor.

Meta’nın Instagram bağlantılı X (Twitter) rakibi uygulaması Threads’i piyasaya sürmesinin üzerinden sadece bir ay geçti. O zamandan bu yana, kullanıcıların uygulamada geçirdiği süre düştü.

Şimdi de iki ayrı veri analiz firması, uygulamanın yayınlanmasından sadece bir ay sonra her gün giriş yapan kullanıcı sayısının benzer şekilde dibe vurduğunu söylüyor.

Bir dijital istihbarat platformu olan Similarweb’in Gizmodo ile paylaştığı verilere göre Threads’in günlük aktif kullanıcı sayısı lansmandan sadece iki gün sonra 49 milyon civarında seyrediyordu.

BİR KULLANICI GÜNDE ORTALAMA SADECE 2,3 DAKİKA THREADS KULLANIYOR

Bu sayı 1 Ağustos itibariyle 9,6 milyonun biraz üzerine düştü. Etkileşim de Thread’in ilk zamanlarına kıyasla oldukça azalmış durumda.

Threads ilk büyük güncellemesini aldı!

Similarweb’in verileri, mevcut tüm pazarlarda uygulamada geçirilen sürenin 6 Temmuz’da günde yaklaşık 14 dakika ile zirveye ulaştığını, ancak bu sürenin 1 Ağustos’a kadar sadece 2,3 dakikaya düştüğünü gösteriyor.

Analiz şirketinde kıdemli bir içgörü yöneticisi olan David Carr, yalnızca ABD kullanıcı verilerine dayanan etkileşim süresinin Threads için biraz daha olumlu olduğunu, ancak çok fazla olmadığını söyledi.

Uygulama ilk zamanlarda 20 dakika ile zirve yapsa da şimdi ABD’li kullanıcılar için 2,3 dakika civarında sabit kalıyor.

 


Mira Haber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.