kayip 12 yasindaki abdulbaki ahirda asili bulundu 1686837664 4994
kayip 12 yasindaki abdulbaki ahirda asili bulundu 1686837664 4994

Şanlıurfa’da 12 yaşındaki çocuk intihar etti!

Şanlıurfa’da, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Abdülbaki D. (12), ahırda asılı halde bulundu.

Çocuğun kursa gönderilmesi gerekçesiyle ihtihar ettiği iddia edilirken, Şanlıurfa Valiliği olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Ceylanpınar ilçesinde yaşayan ailesi tarafından, Eyyübiye ilçesi Beşat Mahallesi’nde dini eğitim verilen özel bir kursa yollandığı belirtilen Abdülbaki D.’den, salı günü haber alamayan yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Başlatılan aramalarda dün, Abdülbaki D., eğitim gördüğü yerin yakınındaki Beşat Mahallesi’ndeki bir ahırda asılı halde bulundu. Çocuğun cenazesi, otopsisinin ardından yakınları tarafından toprağa verildi.


Güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamada da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:
“İlimiz Eyyübiye ilçesi Beşat İncirli Mahallesi’nde A.D. adında bir çocuğumuz kendisini asmak suretiyle intihar etmiştir. Olayın vuku bulduğu andan itibaren kolluk kuvvetlerimiz olayın aydınlatılması için sahada tüm ekiplerimizle birlikte hassas şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca; olayın tüm detayları ile aydınlatılması için Valiliğimiz tarafından idari soruşturma, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından da adli soruşturma başlatılmıştır. Süreç hakkında adli işlemler, hassasiyetle yürütülmektedir. Çocuğumuza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.”
Öte yandan intihar eden çocuğun kursa gitmek istememesine rağmen ailesinin zorlamasıyla 1 yıldır eğitim gördüğü iddiasının da araştırıldığı bildirildi.

İlginizi Çekebilir

Çocuklar katil İsrail’in zulmünden kurtulamıyor!

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4’ü çocuk 7 …

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …