lgbt sapkinligini camiye tasiyan avrupali pes dedirtti 01
lgbt sapkinligini camiye tasiyan avrupali pes dedirtti 01

LGBT SAPKINLIĞINI CAMİYE TAŞIYAN SÖZDE İMAM PES DEDİRTTİ

LGBT gibi sapkınlıklar ve cinsiyetsiz bir dünya arayan küreselciler, sapkınlıklarına sözde Müslümanları da dahil etti. Şimdi “başörtülü eşcinseller”, “dini LGBT”, “eşcinsel imamlar” gibi kavramları öne çıkararak bu sapmayı normalleştiriyorlar.

LGBT Camisi ile İslam’ın kurallarını yok sayıyor

Geçtiğimiz yıllarda Cezayir asıllı Fransız bir eşcinsel, Ludovic Muhammed Zahit LGBT üyelerini kabul ettiği bir mescit kurdu. Bu durumun tüm dünyadaki Müslümanların tepkisini çekmesi uzun sürmedi.

‘Avrupa’nın ilk eşcinsel dostu camisi’ olarak bilinen camide Zahit’e göre, erkekler ve kadınlar birlikte ibadet edebilecek. Kadınlar isterlerse başları açık namaz kılıp imam olabilecek. Görüşlerine göre İslam’ı değiştiren Zahit açıkça eşcinsel ve eşcinsel evliliği destekliyor.

Cezayir asıllı Zahit, eşcinsel 2 kadının sözde imam olarak nikahlarını kıydı ve “Bu harika düğünün bir parçası olduğum ve mutlu çifte destek olma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Bir aile olmayı başardığımız için çok mutluyum.” dedi. Bu olay sosyal medyada Müslümanlar tarafından büyük tepki topladı.

LGBT’li sözde Müslümanlara özel dernek kurdu

Fransa’da yaşayan Zahit, LGBT ve feminist Müslümanları desteklemek amacıyla LGBT Müslüman derneğini kurdu. (HM2F)

Zahit, derneğini “hoşgörülü, laik ve kadın ve LGBT haklarının savunucusu” olarak tanımladı ve “Reforme edilmiş ve kapsayıcı bir İslam’ı” desteklediğini söyledi.

Fransız İslam Konseyi tepkili

Ancak yerli Müslüman dernekleri, HM2F derneğinin girişimine çok öfkeli. Fransız İslam Konseyi, “eşcinsel Müslümanlar için özel bir cami” fikrini “saçmalık” olarak eleştirdi.

Paris Büyük Camii Başkanı Darryl Boubacourt, Fransız basınına yaptığı açıklamada, “İslam’da eşcinsellik yoktur” diyerek, yeni açılan ibadethanenin “cami niteliği taşımadığını” söyledi.

Kur ‘anda eşcinselliği lanetleyen ayetler 

Lut kavminin akıbeti, ibret alınması için örnek gösterilmiştir:

“Alemlerin içinde erkeklere mi gidiyorsunuz? Ve Rabbinizin, sizin için yarattığı eşlerinizi bırakıyorsunuz? Siz sınırı aşan kavimsiniz.” (Şuara, 26/165,166)

“Lût”u da (peygamber gönderdik). Kavmine dedi ki: “Sizden önceki milletlerden hiçbirinin yapmadığı fuhşu mu yapıyorsunuz!” / “Çünkü siz, kadınları bırakıp da cinsel tatmin için erkeklere yanaşıyorsunuz. Doğrusu siz taşkın bir milletsiniz.” / Kavminin cevabı, “Onları (Lût ve arkadaşlarını) memleketinizden çıkarın! Çünkü onlar fazla temizlik taslayan insanlar!” demelerinden başka bir şey olmadı. / Biz de onu ve karısı dışındaki aile fertlerini kurtardık.

Karısı geride kalanlardan (kâfirlerden) idi. / Ve üzerlerine dehşetli bir yağmur (taş) yağdırdık. İşte gör günahkârların sonunun ne olduğunu!” (A”râf:7/80-84)

Kaynak: Mira Haber

Öncesi Miami’de güvenlik önlemleri artırıldı! Trump yarın hakim karşısına çıkacak
Sonraki ABD’de ekonomi verileri alarm veriyor! Bütçe açığı açıklandı