Katliam sürecek, Refah’a kara operasyonu onaylandı!

İsrail basını, soykırım suçlusu Netanyahu’nun Refah’taki sivillerin yerinden edilmesini ve Refah’a karadan askeri operasyon planını onayladığını ve Hamas’ın taleplerinin ‘hala mantıksız’ olduğunu söyleyerek son teklifini reddettiğini yazdı.

Siyonist basında yer alan haberlere göre, savaş suçlusu Netenyahu’nun kabinesi Refah’a kara operasyonunu onayladı. İsrail, Gazze’yi tamamen ele geçirmek için Refah’a karadan saldırmanın vazgeçilmez bir adım olduğunu açıklamıştı. Gazze’nin kuzeyinden kaçarak Refah’a sığınan yüzbinlerce kişiyle beraber tüm Refah’ın boşaltılması da sinsi Siyonist planın bir parçası. 

Başbakanlık tarafından yapılan açıklamada da, güvenlik kabinesi İsrail’in tutumunu görüştükten sonra ateşkes anlaşmasını müzakere etmek üzere Katar’a bir heyet gönderileceği bildirildi. Ancak Netenyahu, Hamas’ın ateşkes tekliflerini mantıksız bulduğunu söyleyerek reddetti. 

Times of Israel gazetesi de, savaş kabinesi toplantısı sonrasında yapılan açıklamaya atıfta bulunarak, Başbakan’ın Hamas’ın Filistinli tutukluların serbest bırakılması ve ateşkes sağlanması karşılığında rehinelerin serbest bırakılması yönünde sunduğu son önerileri reddettiğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir

Katliamın dozu artarak devam ediyor

Siyonist İsrail ordusunun, evleri, yolları ve boş arazileri hedef alan ve çok sayıda Filistinlinin hayatını …

Refah’ta aralıksız bombardıman, yine çocuklar hedefte!

İşgalci İsrail, Refah başta olmak üzere Gazze şeridinin farklı noktalarına saldırdı, onlarca kişiyi öldürdü ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir