Kassam Tugayları’ndan işgalcileri şok eden muhteşem pusu! [Videolu]

İşgalin 186. gününde Kassam Tugayları’ndan yürekleri ferahlatan bir pusu görüntüsü geldi. Soykırım amacıyla Gazze’yi işgal eden İsrail askerleri Han Yunus’ta hayatının şokunu yaşadı 

Kassam Tugayları Ramazan’ın son gününde, Han Yunus yakınlarında işgalcilere yönelik pusuya ilişkin görüntüleri yayınladı.

Mücahitler, önce bir grup işgalci piyadeyi hedef aldı ve öldürdü. Vurulan askerlerden biri yaralı halde sürünerek kaçmaya çalıştı ancak üzerine yağan kurşun yağmurundan kaçamadı. 

Yoğun ateş altında kalan İsrail askerleri neye olduğunu anlamadan evlere yerleştirilmiş patlayıcıları ateşledi, ardından RPG-7’leri kullanarak yaralıların yardımına gelen Merkava tanklarını vurdu. 

En az 9 İsrail askerinin öldürüldüğü saldırı sonrası Kassam Tugayları’nın bir saha komutanı bir videolu mesaj paylaşarak şunları kaydetti:

Vallahi, sen ülkemizi terk edinceye veya Saad bin Muaz’ın tattığını tadıncaya kadar bu işten vazgeçmeyeceğiz. Allah bizimle olduğu sürece, bizi yüzüstü bırakanlardan ve bize karşı çıkanlardan asla zarar görmeyiz.”

Kaynak: Mira Haber

Bir Cevap Yazın