kafasinda boynuz cikan kadinin gizemini henuz doktorlar bile cozemedi 01
kafasinda boynuz cikan kadinin gizemini henuz doktorlar bile cozemedi 01

Kafasında boynuz çıkan kadının gizemini henüz doktorlar bile çözemedi

Hindistan’da bir kadının başının üstünde ağrı yapan ‘boynuzlar’ oluşmasına doktorlar henüz çare bulamadı. 60 yaşındaki kadın, boynuzların yaklaşık 3 yıl önce çıkmaya başladığını belirtti.
Hindistan’da 60 yaşındaki bir kadın, başında ağrı yapan boynuzların çıkmasına karşı çare aramaya başladı.
Mimiya Bai Kori isimli kadının ameliyat olmasının gerektiği ve tedavi masrafları için Hindistan hükümetinden yardım beklediği kaydedildi.
Yaşananın sebebi henüz bilinmese de doktorlar, bunun ‘silisli bir boynuz’ olabileceğine inanıyor.
Bu tür boynuzların, başta oluşan bir kesikten sonra radyasyona veya HPV virüsüne maruz kalmanın bir sonucu olduğu düşünülüyor.
Kadının New Indian portalına konuşan akrabaları, “Son 3 yıldır kafasından boynuz gibi bir şey çıkıyor ve dayanılmaz ağrılara neden oluyor. Birçok kez bunu doktorlara gösterdi, ancak bu hastalık buradaki doktorların kavrayışının ötesinde” dedi.
Akrabalar, “Buradaki doktorlar bize şehirdeki en iyi uzmanları ziyaret etmemizi tavsiye ettiler, ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle bunu yapamıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …