kuran kerimi yakmisti irkci paludan danimarka polisinden bakin ne istemis 1674667889 3256
kuran kerimi yakmisti irkci paludan danimarka polisinden bakin ne istemis 1674667889 3256

Irkçı Paludan İsrail hayranı çıktı!

İsveç’in başkenti Stockholm’de Kur’an-ı Kerim’e saldırı düzenleyen Danimarkalı siyasetçi Rasmus Paludan’ın, Danimarka polisininde Müslümanlara İsrail ordusu gibi davranmasını istediği paylaşımları ortaya çıktı.

NATO üyeliği için Türkiye’nin onayını bekleyen İsveç‘te bir skandal yaşandı. İslam düşmanı Danimarkalı siyasetçi Rasmus Paludan, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i Stockholm’deki Türk Büyükelçiliği‘nin önüne polis koruması eşliğinde ateşe verdi.

İslam düşmanı Paludan‘ın bu alçak saldırısı sonrası Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinden tepki geldi. Türkiye’de Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere siyasetçiler ve vatandaşlar Paludan‘ın alçak saldırısına çok sert tepki gösterdi. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu İsveç Büyükelçiliği önünde toplanarak Kur’an-ı Kerim‘e yapılan bu saldırıyı protesto etti.

PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI

21 Ocak’ta Kur’an-ı Kerim yakarak çirkin provokasyona imza atan ırkçı Rasmus Paludan‘ın İsrail hayranı olduğu ortaya çıktı. Paludan‘ın sosyal medya hesabından İsrail’i ve Filistin işgalini övdüğü paylaşımlar yaptığı tespit edildi. Facebook’ta İsrail bayrağı ve Yahudi kipası ile fotoğraflar paylaşan Paludan’ın Danimarka polisininde Müslümanlara İsrail ordusu gibi acımasızca davranmasını istediği belirlendi.

İlginizi Çekebilir

Gazze’deki toplu mezarlara ilgili soruşturma çağrısı

Birleşmiş Milletler (BM) Sözcüsü Stephane Dujarric, Gazze’deki toplu mezarlara ilişkin haberlerin çok endişe verici olduğunu …

Filistin destekçisi Fransız vekile skandal suçlama

Fransa’da Boyun Eğmeyen Fransa (LFI) partisinden milletvekili Mathilde Panot, Filistin’e verdiği destekle bilinen paylaşımları nedeniyle …