Gazze’nin her köşesinde keskin nişancı terörü esiyor! (Videolu)

İsrail’in başlattığı soykırım savaşı sonrası evlerini terk etmek zorunda kalan sivillerin sığındığı Nasır Hastanesi İsrail keskin nişancı terörünün hedefi oluyor. 

Bugün Han Yunus’taki Nasır Hastanesi’nin önünde bir adam, keskin nişancı kurşunlarıyla katledildi. Birlikte hastaneye sığındığı çocuklarına yiyecek bulmak üzere kompleksten ayrılan Filistinli, hastanenin hemen önünde Siyonist kurşunların hedefi oldu ve yere yığıldı. 

İki kişinin, Siyonist kurşunların hedefi olmaktan korkarak katledilen adamın cesedini sürükleyerek içeri taşıdığı anlar kaydedildi. 

Aynı gün Canaan haber ajansı muhabiri Yaser Memdouh da Nasır Tıp Kompleksi’nde haber yaparken İsrail keskin nişancıları tarafından katledildi.

Memdouh, daha önce Mescid-i Aksa’da İntifada olaylarını takip ederken birkaç kez yaralanmıştı.

Direnişle işgalciler arasında çatışma yaşanıyor

Han Yunus’taki Nasır Tıp Kompleksi çevresinde terör estiren işgalcilerle Gazze direnişi arasında şiddetli çatışmalar yaşandığı bildirildi. 

Keskin nişancı terörü Gazze’nin her köşesinde esiyor

Gazze’nin Şeyh Rıdvan mahallesinde de küçük bir çocuk ve annesi sokak ortasında işgalci İsrail’in keskin nişancıları tarafından katledildi. 

Yürek burkan bu sahne, Gazze’nin her köşesinde her gün yaşanıyor. Savaş suçlusu İsrail ordusu, hiçbir terör eyleminden sorumlu tutulmadığı için sokak ortasında sivilleri acımasızca infaz etmeye devam ediyor. 

Kaynak: Mira Haber 

Öncesi Komplo teorileri ve İslamofobi: İngiliz medyasının karanlık yüzü
Sonraki Yunanistan, Uzay araştırmaları programı Artemis’e katıldı

Bir Cevap Yazın