Siyonist Canavar Hepsinin Cocuklugunu Caldi

Siyonist canavar, hepsinin çocukluğunu çaldı!

Minik bedenlerinin aksine büyük büyük acılar çekiyorlar. Gazzeli çocuklar, sırf Müslüman Filistinli oldukları için dünyanın şer ittifakının eliyle acımasızca katlediliyorlar. 

Dalia Bebek

Henüz ismini bile söyleyemeyecek kadar küçük bu masum bebek, insanlıktan çıkmış Siyonizm’in yürüttüğü açlık savaşının son kurbanlarından biri oldu.

Dalia bebek

Dalia bebek, Gazze’de gıda yetersizliğine bağlı sıvı kaybından hayatını kaybetti. 

5 yaşında yüzünün büyük bölümü yandı! 

5 yaşında bir çocuğun Batılı bir ülkede bir yetişkin eliyle bu hale getirildiğini bir düşünelim. En iyi ihtimalle ihmal suçuyla derhal velayeti alınır, ve aileye ciddi bedeller ödetilir değil mi? 

Peki bu küçük kızın yüzünü komple yakan, gözünü dahi açamaz hale getirip acılar içinde tanınmaz hale sokan İsrail canavarı hangi bedeli ödeyecek?

Üstelik bu hale getirdiği zavallı masumların tedavisi için gerekli olan ilaç, alet ve ekipman girişine de engel olarak korkunç bir insanlık suçu işliyor. Yahudi terörüne engel olamayan zavallı dünya, Gazze’ye yeterli gıda ve ilacı sokmak için bile inisiyatif alamıyor. 

Musab Hams

İsrail’in Gazze’deki terör saldırısı sonucu Musab Hams’ın vücudunda ciddi derecede yanıklar oluştu.

Musab Hams

Acımasız katiller, acı içindeki çocuğun her şeyini elinden aldı. İşgalcilerin bombardımanı sebebiyle evleri yıkıldı, saldırıda yaralanan annesinden başka ailesinden hiç kimsesi kalmadı. 

Refah’ta katledilenler ve cenazelerin başındaki çocuklar 

Bu fotoğraf ne kadar çok şey anlatıyor. Yerde yatan iki masum çocuk ve onların cenazesine korku dolu gözlerle bakan çocuklar.

Belki sıra bize de gelecek, yarın biz de böyle bir battaniyeye sarılmış, hareketsiz yatacağız hissi. Boş ve yersiz bir endişe değil, çünkü Gazze’nin gerçeği bu. Bu çocuklar, hiç birimizin hayatı boyunca göremeyeceği kadar cansız bedeni ve kanı son birkaç ayda gördüler, ceset kokusunu hafızalarına kazıdılar.

Gazze’nin masumları, Siyonizm’in eliyle aylardır her gün, her saniye bu acıyı çekiyor. Ve İslam dünyası birkaç damla gözyaşı eşliğinde Gazze’ye tevekkül ısmarlayarak hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.

Kaynak: Mira Haber 

Öncesi Hollanda’da İsrail Büyükelçiliği’ne saldırı!
Sonraki Açlığın gölgesindeki Gazze halkının iftar sofrasına buyurun..

Bir Cevap Yazın