diyarbakir da iki aile arasinda silahli kavga 2 olu 1 yarali 01
diyarbakir da iki aile arasinda silahli kavga 2 olu 1 yarali 01

Diyarbakır’da iki aile arasında silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Aralarında husumet bulunan 2 ailenin uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği kavga sonrasında 2 kişi ölürken, 1 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde aileler arası dehşet yaşandı.

Aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı.

Uzun namlulu silahlar çıktı: 2 ölü 1 yaralı

Tartışmanın büyümesiyle birlikte öfkelenen aileler arasında uzun namlulu silahlarla kavga çıktı. Kavga sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Muzaffer Kaya, oğlu Necmettin Kaya ile Bedri Güzel ve Aziz Güzeli kardeşleri çevredeki hastanelere kaldırdı.

Sağlık ekiplerinin hastanede yaptığı tüm müdahalelere rağmen baba ve oğul kurtarılamadı. Bedri Güzel ve kardeşi Aziz Güzel tedavi altına alındı.

Silahlı kavga ile ilgili güvenlik güçleri inceleme başlatırken, cenazeler savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Diyarbakır Grup Başkanlığına kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …