14:48 Perşembe / 28 Mart 2024 | 18 Ramazan 1445

CHP’li Belediye Başkanından skandal seçim talimatı: Rakı mı ısmarlayacaksınız? Zemzem mi ısmarlayacaksınız? Ne yaparsanız yapın

İzmir’de CHP’li Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı partililere seçim çalışması için talimat verirken, “Rakı mı ısmarlayacaksınız? Ne yaparsanız yapın. Zemzem suyu mu ısmarlayacaksanız?” dedi.

İzmir’de CHP’li Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, daha önce Peygamber Efendimizle ilgili tepki çeken ifadeler kullanmıştı.

Karakayalı paylaşımında, “Biz pilavı eliyle yiyen, deve sidiği içen, kadın aşağılayan Arab’ın ümmeti değiliz” demişti.

İfadeleri nedeniyle 7 ay 15 günlük bir hapis cezası alan Karakayalı, yeni bir skandalla gündeme geldi.

Rıdvan Karakayalı partisinin ilçe başkanlığında bir toplantı düzenledi.

“Karşı taraftan bir kişiyi ikna etmeniz lazım”

Seçim çalışması için talimat veren Karakayalı, partililere bu doğrultuda neler yapmaları gerektiğini söyledi.

Seçimleri çok önemsediğini belirten Karakayalı, “Herkesin karşı taraftan bir kişiyi ikna etmesi lazım.” dedi.

“Rakı mı ısmarlayacaksınız, zemzem suyu mu ısmarlayacaksınız…”

Sözlerine devam eden CHP’li başkan, “Ne olursanız olun cebinizden para mı harcayacaksınız? 15 tane çay mı ısmarlayacaksınız? Bir buçuk pide mi ısmarlayacaksınız? Rakı mı ısmarlayacaksınız? Ne yaparsanız yapın. Zemzem suyu mu ısmarlayacaksanız?” ifadeleriyle şaşkına çevirdi.

“Bu işi o kadar önemsiyorum ki fark atmamız gerekiyor”

10-15 puan fark atmaları gerektiğini de sözlerine ekleyen Rıdvan Karakayalı, “Hep beraber topyekün çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Bu işi başaracağız. O kadar önemsiyorum ki en az 10-15 puan fark atmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

CHP’li Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın ifadeleri şöyle:

“Herkesin karşı taraftan bir kişiyi ikna etmesi lazım. Ne olursanız olun cebinizden para mı harcayacaksınız? 15 tane çay mı ısmarlayacaksınız? Bir buçuk pide mi ısmarlayacaksınız? Rakı mı ısmarlayacaksınız? Ne yaparsanız yapın. Zemzem suyu mu ısmarlayacaksanız? Hep beraber topyekün çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Bu işi başaracağız. O kadar önemsiyorum ki en az 10-15 puan fark atmamız gerekiyor”

DİĞER GELİŞMELER