IMG_20231219_212743_846

Burası Afrika değil, Gazze![Videolu]

İslam ülkelerinin Gazze’de mazlum müslümanları sahipsiz bırakmalarını Gazze’yi Afrika’da yaşanan açlık seviyesine kadar düşürdü.

IMG_20231219_212744_345

İslam ülkelerinin, Siyonist katillere karşı herhangi bir somut adım atmamaları , yardım turlarının Refah sınır kapısından sokulmasını sağlayamamaları ne kadar acziyet içinde olduklarını göstermektedir.

Siyonist katillere karşı kınama açıklamaları dışında bir şey yapmayan aksine gönderdikleri gemilerle Siyonist katillerin her türlü yaşam malzemelerini ve savaş mühimmatlarına taşımacılık yapan sözde müslüman ülkeler Siyonist katiller için çalışıyor.

IMG_20231219_212743_680

Gazze’de Siyonistlerin bombardımanından sağ kurtulmayı başaran sivillerin açlık ve susuzluktan hayatlarını kaybetme seviyesine geldikleri gelen bilgiler arasında.

Mazlum Gazzeli sivil halk, Siyonistlerin zulmüne karşı direnmeye çalışırken müslüman ülkeler siyonislere ticaret adı altında her türlü desteği sağlıyorlar.

müslüman ülkelerin Gazze’yi Sahipsiz bıraktıkları yetmediği gibi adeta siyonislerin daha çok zalimlik yapması için her türlü ihtiyaçlarını sağlamaya çalıştıklarını görüyoruz.

kıtlığa maruz bırakılan gazzeliler bir tas mercimek çorbası alabilmek için saatlerce bekliyor. alabilenler şanslı durumda. bir çoğu alamadan yıkık ve harabe evlerine elleri boş dönüyor.

 

kaynak:MiraHaber 

Öncesi Yardım tırları,İsrail’in izin vermesini bekliyor![Videolu]
Sonraki Siyonist katillerin yeni katliamları![Videolu]

Bir Cevap Yazın