Aylar Sonra Un Bulan Mazlumlarin Sevinci Videolu

Aylar sonra un bulan mazlumların sevinci! [Videolu]

Gazze’de aylardır süren ablukanın sebep olduğu şiddetli kıtlık ve açlık insanları bir avuç una muhtaç etmişti. Bugün gelen bir görüntüde aylar sonra 1 çuval una kavuşan Gazzeli adamın sevinci izleyenleri duygulandırdı

Savaş suçlusu İsrail’in gece gündüz aralıksız bombardımanlarıyla hayatları alt üst olan Gazzeliler, işgalcilerin yardım tırlarının girişini engellemesiyle tam bir açlık savaşının ortasında kaldı. 

Özellikle Gazze’nin kuzeyinde açlıktan hayatını kaybedenlerin sayısı günbegün artmaya başladı. Şiddetli açlığın getirdiği çaresizlik, insanları tozlu toprağa karışmış unları avuç avuç toplar hale getirdi. 

Bugünse, aylar sonra bir çuval una kavuşan Gazzeli genç adamın sevinci görüntülere yansıdı.

Ramazan ayı öncesi hiçbir ücret ödemeden bir çuval una kavuştuğunu söyleyerek şükür secdesi yapan adamın hali görenleri duygulandırdı.

Gazze’de açlık ve susuzluk kaynaklı ölümlerin sayısı 25’e yükseldi. Savaş suçlusu İsrail’in Refah kapısındaki yardım tırlarının girişini engellemesi ve İslam ülkeleri ve tüm dünyanın bu vahşete daha fazla seyirci kalması halinde bu sayının hızla artmasından endişe ediliyor. 

Kaynak: Mira Haber 

Öncesi İsrail, Lübnan’a karadan da saldırmaya hazırlanıyor!
Sonraki Almanya’da binlerce kişi soykırıma karşı yürüdü

Bir Cevap Yazın