Almanya Da Binlerce Kisi Soykirima Karsi Yurudu

Almanya’da binlerce kişi soykırıma karşı yürüdü

Almanya’da soykırım karşıtı gösteriye binlerce kişi katıldı 

Almanya’nın başkenti Berlin’de binlerce kişi, İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırım savaşının durdurulması için gösteri yaptı.

Charlottenburg semtinde Kant ve Wilmersdorfer caddelerinin kesiştiği noktada toplanan binlerce kişi daha sonra Kant ve Kürfüstendamm caddeleri üzerinden Nollendorf Platz metro istasyonuna kadar yürüdü.

Filistin bayrakları taşıyan binlerce kişi, “Tek çözüm işgalin durması”, “Soykırımı durdurun”, “İsrail’i boykot edin”, “Filistin’e özgürlük” ve “Almanya finanse ediyor İsrail bombalıyor” sloganları attı.

Göstericiler üzerinde “Teşekkürler Güney Afrika”, “Açlığı silah olarak kullanmak savaş suçudur” ve “Soykırımı durdurun” yazan pankart ve dövizler taşındı. 

Almanya İsrail’e sınırsız destek vermişti 

7 Ekim’in ardından Tel Aviv’i ziyaret eden Almanya Başbakanı ve Cumhurbaşkanı, İsrail’e Gazzeli sivilleri katlettiği soykırım savaşında, sınırsız desteğini açıklamıştı. Almanya’nın Saksonya-Anhalt eyaleti de İsrail’e olan desteğini, ‘İsrail’in var olma hakkını tanımayan kişilerin vatandaşlığa alınamayacağı’ kararıyla açıklamıştı. 

Öncesi Aylar sonra un bulan mazlumların sevinci! [Videolu]
Sonraki Ebu Ubeyde: “İbadetlerle oynadığınızı anlardınız!”[Videolu]

Bir Cevap Yazın