İçeriğe geç
15 Ekim 2026 | 4 Cemaziyelevvel 1448 Perşembe 03:53
Gündem

Arkadaşını boğulmaktan kurtaran 15 yaşındaki Mehmet hayatını kaybetti

Haber Merkezi Güncelleme: 14 Haz 2026 18:05 1 dk okuma 27 okunma
Arkadaşını boğulmaktan kurtaran 15 yaşındaki Mehmet hayatını kaybetti
bogulmak uzere olan arkadasini kurtardi kendisi hayatini kaybetti 1662920039 8837

Serinlemek için Alibeyköy Barajı’na giden iki çocuktan biri, boğulmak üzere olan arkadaşını kıyıya çıkardıktan sonra suda kaybolarak hayatını kaybetti.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi’nde oturan Mehmet Derya (15) ile Eyüp Ensar Gökçe (11), yüzmek için Sultangazi Alibeyköy Barajı’na gitti. Çevredekilerin uyarılarına rağmen arkadaşıyla baraja giren Gökçe, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı.

Arkadaşının boğulmak üzere olduğunu gören Derya, Gökçe’nin yardımına koştu. Arkadaşını kıyıya yakın alana getirmeyi başaran Derya, bir anda gözden kayboldu.

Yüzerek sudan çıkmayı başaran Gökçe, arkadaşının gelmediğini görünce çevredekilerden yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çevredekiler tarafından sudan çıkarılan Derya’nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Derya’nın cenazesi, polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir