“Allah’ın huzurunda hepinizi dava edeceğiz!” [videolu]

Toplu mezarlar, 7 Ekim’den beri Gazze’nin acı gerçeği haline geldi. Her gün onlarca masum can, sırf Müslüman Filistinli kimliğine sahip olduğu için işgalci teröristler tarafından katledilip topluca defnediliyor. 

Gazze’de toplu mezar yeri kazan iş makineleri hiç durmuyor. Gazze’yi yerle bir eden acımasız İsrail terörü, toplu cenazeleri Gazze’nin günlük rutini haline getirdi.

Önceki gün, işgalcilerin katlettiği onlarca şehit, yine masmavi kefenlere sarılarak kendileri için açılmış dev çukurlara sıralandı. İş makineleri, küçücük bedenlerin de aralarında olduğu şehitlerin üzerini toprakla örterken İslam alemine yönelik, sitem dolu haklı bir serzeniş yükseldi. 

Cenazeleri bekleyenlerin arasında yaralı bir Filistinli, yakınlarını toprağa verirken tüm Müslümanları Allah’a şikayet etti. 

Acılı adam, Gazze’ye kör, sağır kesilen İslam dünyasına olan kırgınlığını ve öfkesini şu sözlerle dile getirdi:

İslam ümmeti mi? Başaramadılar ve kaybettiler. Ahirette hepsinden davacı olacağız. Allah’ın huzurunda hepinizi dava edeceğiz, sonra size burada yaşadıklarımızı anlatacağız.

Diyeceğiz ki koyunlar gibi bizi öldürüyorlardı ve toplu mezarlar kazıp gömüyorlardı. Toplu mezarlara.. Ölüyoruz ey Müslümanlar. Allah’ın huzurunda sizi dava edeceğiz ey Müslümanlar. Allah’ın huzurunda bütün suçu size atacağız..”

Kaynak: Mira Haber 


Mira Haber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Bir Cevap Yazın