adiyaman da kacirilan 4 yasindaki cocuk sanliurfa da bulundu 01
adiyaman da kacirilan 4 yasindaki cocuk sanliurfa da bulundu 01

Adıyaman’da kaçırılan 4 yaşındaki çocuk Şanlıurfa’da bulundu!

Önceki gün Adıyaman’da, bir şahıs tarafından kaçırılan ve polis ekiplerince bulunan 4 yaşındaki kız çocuğu ailesine teslim edildi. Kaçırılan çocuklarına kavuşan gözü yaşlı aile bu defa sevinç gözyaşları döktü. Minik kız olayın tüm detaylarını anlattı.

Adıyaman merkez Barbaros Hayrettin Mahallesi 1605. Sokak’ta önceki gün saat 13.00 sıralarında evlerinin önünde oyun oynarken kaçırılan yabancı uyruklu 4 yaşındaki H.U. ile onu kaçıran S.A.’nın son olarak Şanlıurfa’da görüldüğü bilgisi üzerine Şanlıurfa kent genelinde detaylı bir arama çalışması başladı. Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarında bir neticeye ulaşılamazken, Balıklıgöl havzasında devriye atan bayan polis memurlarından biri, eşkale benzeyen bir şahıs ile bir çocuğun olduğunu fark etti.

Şahsı durduran polis, kaçırılan çocuk ile şahıs olduğunu öğrenince takviye ekiplere haber verdi. Olay yerine giden ekipler, çocuk ile şahsı Eyyübiye Polis Merkezine götürdü. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen H.U. Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülürken zanlı ise Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan çocuğu kaçıran zanlının yüzde 40 zihinsel engelli olduğu ve çocuğa ayakkabı, atkı, bere ve çorap aldığı belirlendi.

Sokakta oynarken elinden tutup kaçırılmıştı Minik kız ailesine kavuştu

 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Valiliğin açıklamasında, “17.01.2023 günü saat: 13.00 sıralarında Adıyaman merkez Barbaros Hayrettin Mahallesinde Suriye uyruklu H.U. (4) isimli kız çocuğun kimliği belirsiz kişilerce kaçırılması üzerine Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile koordineli olarak yaşı küçük çocuğun bulunmasına ve şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

İlginizi Çekebilir

Çocuklar katil İsrail’in zulmünden kurtulamıyor!

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4’ü çocuk 7 …

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …