Meksika’nın Tabasco eyaletinde bir cezaevinde iki grup arasında çıkan kavga sonucu 6 mahkum hayatını kaybetti, 9 mahkum yaralandı.
Meksika’nın Körfez kıyısındaki Tabasco eyaletinin başkenti Villahermosa’daki bir cezaevinde rakip iki grup arasında kavga çıktı.
Eyalet polisi, cezaevi avlusunda yaşanan olayda 6 mahkumun hayatını kaybettiğini, 9 mahkumun da yaralandığını açıkladı. Polis, kavgada metal parçaları, demir testeresinden yapılmış ham bıçaklardan oluşan el yapımı araç-gereç kullandığını belirtti. Yetkililer, kavganın ardından cezaevinde kontrolünün tekrar sağlandığını aktardı.
Eski Zetas karteli de dahil olmak üzere uyuşturucu çeteleri Tabasco’da faaliyet gösteriyor ve üyeleri genellikle cezaevinde rakipleriyle kavga ediyor.
Mira Haber – Ortadoğu Bağımsız Muhabir Ajansı Tarafsız değiliz. Ancak Mirahaber'de sadece gerçekleri okursunuz.