4 Filistinli işgalciler tarafından böyle parçalara ayrıldı! [Videolu]

Terörist İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde insansız hava aracıyla takip ettiği 4 sivili acımasızca bombaladı. Gazze’deki hükümetin Medya Ofisi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “İşgal ordusunun, 4 sivil genci İHA ile vahşice katletmesi ve parçalara ayırması, işgalin yaşadığı derin krizin boyutunu gösteriyor. Bu suçu en güçlü şekilde kınıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Aylardır tüm dünyanın gözü önünde benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan işgalci İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları tüm hızıyla devam ediyor.

5 aydan bu yana 32 binden fazla masum Filistinliyi katleden terör devleti, sivilleri hedef almaya devam ediyor.

Daha önce defalarca yardım bekleyen Filistinlileri vuran işgalci güçler, Gazze Şeridi’nde insansız hava aracıyla izlediği 4 sivili bombaladı.

 

4 SİVİL İHA’LARLA VURULDU

Han Yunus’un Sikke bölgesinde geçen şubat ayı başlarında İsrail İHA’larından çekildiği aktarılan görüntülerde, 4 Filistinli sivilin  izlendiği kısa bir süre sonra birkaç bomba ile ayrı ayrı hedef alındıkları yer alıyor.

Görüntülerde, İsrail tanklarının yerle bir ettiği bölgede, yıkıntılar arasında yürüyen genç erkekler görülüyor. Ayrıca görüntüde 4 sivilin de silahsız olduğu görülüyor 

Gazze’deki hükümetin Medya Ofisinden söz konusu görüntülerin paylaşılmasını ardından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, “İşgal ordusunun, 4 sivil genci İHA ile bombalaması, vahşice katletmesi ve parçalara ayırması, işgalin yaşadığı derin krizin boyutunu gösteriyor. Bu suçu en güçlü şekilde kınıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

 

BAŞ SORUMLU ABD

Açıklamada Filistinli sivillere yönelik bu suçlarının üst üste altı ay boyunca devam etmesinden ABD yönetimi, uluslararası toplum ve İsrail’in tamamen sorumlu tutulduğu belirtildi. Açıklamanın devamında, “Filistin halkımızdaki sivillere, çocuklara ve kadınlara yönelik işlenen bu katliamda işgale çeşitli silahlar sağlayan ülkeleri de sorumlu tutuyoruz.” denildi.

 

Açıklamada ayrıca, tüm ülkelere ve uluslararası topluma, İsrail’in Gazze’ye yönelik soykırım mahiyetinde olan bu saldırılarını kınamaları ve saldırıların derhal durdurulması için harekete geçilmesi çağrısı yapıldı.

Kaynak: Mira Haber 


Mira Haber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Bir Cevap Yazın