turkiye ye tehdit artiyor geregini yapariz 01
turkiye ye tehdit artiyor geregini yapariz 01

Türkiye’ye tehdit artıyor, gereğini yaparız!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İsrail ve Filistin ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Çavuşoğlu, ‘Suriye’ye yeni operasyon olacak mı?’ sorusuna net cevap verdi ve ” Türkiye’ye tehdit artıyor, gereğini yaparız” dedi. Çavuşoğlu, Yunanistan’ın adaları silahlandırmasına da tepki göstererek “Blöf yapmıyoruz, Atina uymazsa işi ileri noktaya götüreceğiz.” ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail ve Filistin ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere konuştu. Çavuşoğlu açıklamasında İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği başvurusundan, Atina’nın adaları silahlandırmasına kadar birçok önemli konuda değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Çavuşoğlu açıklamasında terörle mücadele konusunda net mesajlar verdi. “Türkiye olarak elimiz kolumuz bağlı kalamaz. Ne zaman bize saldıracaklar diye bekleyemeyiz, gereğini yapmamız lazım.” diyen Çavuşoğlu, Yunanısta’nı adaları silahlandırmasına tepki göstererek “Blöf yapmıyoruz, Atina uymazsa işi ileri noktaya götüreceğiz.” ifadelerini kullandı.