tayland ta petrol tankerinde patlama oldu olu ve yaralilar var 01
tayland ta petrol tankerinde patlama oldu olu ve yaralilar var 01

Tayland’ta petrol tankerinde patlama oldu: Ölü ve yaralılar var!

Nehre demir atmış halde bulunan bir petrol tankerinde patlama oldu. Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kayıp 4 mürettebat için de arama kurtarma çalışması başlatıldı.

 
Tayland’ın güneyinde yer alan Samut Songkhram eyaletindeki Mae Klong Nehri’ne demir atmış halde bulunan tankerde, yerel saatle 09.30 sıralarında şiddetli bir patlama yaşandı.

1 ölü, 4 kayıp

Petrol yüklü olduğu öğrenilen tankerdeki patlama, çevre bölgelerde de hissedildi.
Tayland Denizcilik İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Phuriphat Thirakhunphisuth, patlama sırasında 1 denizcinin hayatını kaybettiğini, 4 mürettebatın da kaybolduğunu bildirdi.
Kayıp mürettebatın bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Patlamanın nedeni belli değil

Thirakhunphisuth, patlamanın şiddetiyle çevrede bulunan bir evin camlarının patladığını ve 2 kişinin yaralandığını ifade etti.
Patlama sonrası çıkan yangının büyümeden kontrol altına alındığını söyleyen Thirakhunphisuth, olayla ilgili incelemelerin devam ettiğini belirtti.
Öte yandan patlamanın nedeni de henüz bilinmiyor.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …