tayland ta eski polis dehseti cocuk bakim evine saldirdi cok sayida cocuk hayatini kaybetti 01
tayland ta eski polis dehseti cocuk bakim evine saldirdi cok sayida cocuk hayatini kaybetti 01

Tayland’ta eski polis dehşeti! Çocuk bakım evine saldırdı, çok sayıda çocuk hayatını kaybetti

Tayland’ın kuzeydoğusundaki Nong Bua Lam Phu eyaletinde yer alan bir çocuk bakımevine sebebi henüz belirlenemeyen bir silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 32 kişi hayatını kaybetti. Hükümet tarafından yapılan açıklamada failin eski bir polis olduğu açıklandı.

Polis konuya ilişkin ilk açıklamasında en az 32 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Hayatını kaybedenler arasında yetişkinler ve çocukların olduğu öğrenildi.

Bir polis sözcüsü, Tayland’ın kuzeydoğusundaki bir vilayette düzenlenen toplu silahlı saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Ölü konusunda net bir açıklama yapılmazken, başka bir polis sözcüsü saldırıda ölü sayısının çok fazla olduğunu açıkladı. Polis Sözcüsü Yardımcısı Archon Kraitong Reuters’e verdiği demeçte, “En az 31 ölü var, saldırıya dair ayrıntılar hala geliyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …