tacikistan suudi arabistan la vizeleri kaldirdi 01
tacikistan suudi arabistan la vizeleri kaldirdi 01

Tacikistan Suudi Arabistan’la vizeleri kaldırdı

Tacikistan, 52 ülkenin vatandaşlarını kapsayan resmi bir karar kapsamında Suudi Arabistan vatandaşlarını vizesiz ağırlamaya başlayacak. Vizesiz ülkeyi ziyaret edebilecek Suudi Arabistan vatandaşları Tacikistan’da 30 gün kalabilecek.       

Tacikistan’ın Riyad Büyükelçisi Ekrem Kerimi, Riyad’da konu hakkında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Suudi Arabistan vatandaşlarının vize almadan Tacikistan’a seyahat edebileceğini belirten Kerimi, “Bu adım, iki ülke arasındaki ilişkilerin tanık olduğu dinamikleri ve hükümetimizin Suudi Arabistan ile işbirliği yapma ve ilişkilerini güçlendirme konusundaki istekli oluşunu yansıtıyor” dedi.

Kerimi, alınan resmi karara göre Suudi Arabistan vatandaşlarının vize almadan Tacikistan’a seyahat edebileceğini, Tacikistan’da en fazla 30 gün kalabileceğini ve daha fazla ikamet etmek istediği takdirde yetkili makamlara başvurabileceğini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

Ürdün Kraliçesi, İsrailli ailelerin derdine düştü

Ürdün Kralı Abdullah’ın eşi Kraliçe Rania’nın CBS’ye verdiği skandal röportaj büyük tepki çekti. Kraliçe Rania …

Images 45

Muhalefet lideri Lapid: İsrail hükümeti esirleri terk etti

İsrail’deki muhalefet lideri Yair Lapid, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve bakanların “gereksiz açıklamalarının” esir takası …