sedat peker hakkinda suc duyurusu 01
sedat peker hakkinda suc duyurusu 01

Sedat Peker hakkında suç duyurusu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında iddianame hazırlanan ve kırmızı bültenle aranan Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Soylu, sosyal medya hesaplarından videolar yayımlayan Peker’in kendisiyle ilgili tüm iddialarının araştırılmasını istedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılğı’na verilen başvuru dilekçesinde, “Sedat Peker’in, FETÖ üyelerinin kullandığı ve yalanlanan bazı iddiaları dile getirmesi, videonun operasyonel amaçlarla yayımlatıldığını ortaya çıkaran önemli bir durumdur” denildi.

Dilekçede, “Uydurma senaryolara dayalı tüm hakaret ve iftiraları ile ilgili Sayın Başsavcılığınızca kapsamlı araştırma ve soruşturma yapılmasını talep etme zorunluluğu hasıl olmuştur” ifadeleri yer aldı.

Sedat Peker 16 Mayıs’ta yayımladığı beşinci videosunda İçişleri Bakanı Soylu’ya hitaben, “Her hafta canını bir kere yakacağım” demişti.

İlginizi Çekebilir

Çocuklar katil İsrail’in zulmünden kurtulamıyor!

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4’ü çocuk 7 …

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …