Ramazan, Filistinlileri öldürmek için en iyi aydır!

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken, Yahudi bir milletvekili skandal sözlere imza attı. Almogh Cohen isimli zat, “Ramazan, Filistinlileri öldürmek için en iyi zamandır, çünkü hepsi oruçludur” dedi.

İsrail’in, Filistin ve Gazze Şeridi’ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken, İsrail Milletvekili Almogh Cohen, Müslümanları hedef alarak skandal bir açıklama yaptı. Cohen, “Ramazan, Filistinlileri öldürmek için en iyi zamandır, çünkü hepsi oruçludur” dedi.

İslam düşmanı alçak Milletvekili Cohen açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“RAMAZAN AYINDA FİLİSTİNLİLERİN KEMİKLERİNİ KIRMALIYIZ”

Netanyahu ordunun Refah’a girmesine izin vermeli. Filistinliler oruçlu yorgun en ufak güçleri bile yok. Onların kemiklerini kırmalıyız.

“RAMAZAN ONLARI ÖLDÜRMEK İÇİN EN İYİ AYDIR”

Kardeşlerimizi rehin aldılar. Bizde bekliyoruz çünkü ramazanda oruç tutuyorlar ne kadar saçma! Ramazan onları öldürmek için en iyi aydır. Çünkü onlar zayıf ve güçsüzler. Onlara merhamet etmiyorum. Netanyahu harekete geç ve Filistinlileri öldür, öldür onları”

İlginizi Çekebilir

İsrail hava saldırısında Cemaat el-İslami lideri öldürüldü!

İşgalci İsrail, Lübnan’ın Beka Vadisi bölgesinde düzenlediği hava saldırısında Sünni Cemaat el-İslami lideri Musab Halaf’ı …

Hz. Muhammed’e hakarete sessiz kalan İran yönetimi skandalı!

İran’da Hz. Muhammed’e hakaret etmek oldukça büyük bir suç ve beş yıla kadar hapis cezası …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir