Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /var/www/vhosts/mirahaber.com/httpdocs/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/post-head.php on line 73

PKK’lı teröristler Gazze’de mi?

Han Yunus’tan gelen bir görüntüde bir binanın duvarında yazılı “Özgür Kürdistan” ve “Afrin’e gidelim” sloganları PKK’lı teröristler Gazze’de mi? sorusunu gündeme getirdi. 

Gazze’nin işgaline dünyanın dört bir yanından katılan paralı teröristler, İsrail askerleriyle omuz omuza katliam yaptıktan sonra terk ettikleri binalara yazdıkları yazılarla geldikleri yeri belli ediyorlar. 

Gazze şeridinin merkezindeki Han Yunus’ta Filistinli bir gazetecinin kaydettiği görüntülerde, işgalci katillerin katliam sonrası rutini haline gelen duvar yazıları bu kez PKK’yı işaret etti. 

[videopress nkaIkzn6]

İsrail’in taş üstünde taş bırakmadığı Han Yunus’ta enkaza dönmüş bir evin duvarına yazılmış “Afrin’e gidelim” ve “Özgür Kürdistan” yazıları PKK İsrail işbirliğini gözler önüne serdi.

Gazze’ye kara harekatında umduğunu bulamayan ve tahmininden çok askerini kaybeden İsrail, pek çok ülkeden ‘satın aldığı’ binlerce yabancı askeri Gazze’deki soykırım savaşına dahil etti. 

Analistler, İsrail’in kara harekatı için kendi askerlerinden çok, terör örgütü PKK gibi parayla satın alabileceği aparatları kullanacağını ifade ediyordu. Han Yunus’tan gelen görüntüler bu görüşün haklılığını ortaya koydu.

Gazze’yi kana bulayan savaş suçlusu Siyonistler, ellerindeki kana dünyanın her yerinden ‘insanlığını üç kuruşa satan’ satılık teröristleri ortak etti. 

Kaynak: Mira Haber 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir