dogu perincekten altili masa yorumu biden tayfasi erdogan ile yarisi birakmistir 1677868816 8976
dogu perincekten altili masa yorumu biden tayfasi erdogan ile yarisi birakmistir 1677868816 8976

Perinçek: Altılı masa dağıldı, ABD’nin seçim planı çıkmazdadır

Doğu Perinçek, “Altılı masa dağılmıştır. ABD’nin seçim planı çıkmazdadır. Artık Biden tayfası Tayyip Erdoğan ile yarışı bırakmıştır, kendi aralarında yarışa başlamışlardır. Bu yarış her türlü ayak oyunu ve ihaneti içermektedir.” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün, altılı masadan ayrıldıklarını açıklayarak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kendisinin cumhurbaşkanı adayı olması için çağrıda bulunmuştu.

BIDEN GÖNDERMESİ

Akşener’i Atlantik cephesinin “ayak oyunları” içerisinde bir figür olduğunu vurgulayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Altılı Masa dağılmıştır. ABD’nin seçim planı çıkmazdadır. Artık Biden Tayfası Tayyip Erdoğan ile yarışı bırakmıştır, kendi aralarında yarışa başlamışlardır” ifadelerini kullandı.

Perinçek, Twitter’daki hesabı üzerinden yaptığı açıklamalar şöyle:
“1. Altılı masa dağılmıştır.
2. ABD’nin seçim planı çıkmazdadır.
3. Artık Biden Tayfası Tayyip Erdoğan’la yarışı bırakmıştır, kendi aralarında yarışa başlamışlardır. Bu yarış her türlü ayak oyunu ve ihaneti içermektedir.
4. Altılı masanın bütün partileri krize giriyor ve bölünme işaretleri veriyor.
5. Türk milletinin önü açılıyor.
6. “ABD şimdi ne yapacak” sorusu tarihi önemdedir.
7. Türkiye ABD’nin bu gelişmeye vereceği yanıtlar üzerine düşünmelidir.”

BIDEN’IN KÜSTAH SÖZLERİ

3 yıl önce Türkiye’deki güç dengelerini yeniden dizayn etmeye yönelik Başkan Erdoğan’a karşı muhalefeti açıkça desteklediğini söyleyen Biden, ”Erdoğan’a çok farklı bir yaklaşım uygulamalıyız. Muhalefeti desteklediğimizi açıkça göstermeliyiz. Onlarla doğrudan temasa geçip Erdoğan’ı yenecek duruma gelmelerini sağlamalıyız.” ifadelerini kullanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …