Kardeslerine Un Bulabilmek Icin Yalinayak Kilometrelerce Yurudu Videolu

Kardeşlerine un bulabilmek için yalınayak, kilometrelerce yürüdü [videolu]

Korku ve endişe dolu gözlerle bakan bu çocuğun adı Ahmet. Anne ve babasının vefatının ardından, 2 kardeşiyle savaşın ortasında tek başına kalmışlar. Bombalardan sağ kurtulmuşlar ama açlık, Gazze’de herkes gibi onları da çepeçevre kuşatmış durumda.

Ahmet, havadan yardım atıldığını duyarak, açlıktan kıvranan kardeşlerine biraz un bulabilmek umuduyla Beyt Lahiya’dan gelmiş. Günlerdir midesine doğru dürüst bir lokma girmeyen Ahmet, yalınayak tam 12 kilometre yol yürümesine rağmen hiçbir yardıma ulaşamamış.

Kendisine soru soran kişiye çaresizlik içinde, yaşlı gözlerle derdini anlatırken, açız diyor. “Kardeşlerim benden daha çok açlar.. ve ben hiçbir şey bulamadım..”

İsrail terör devletinin, Refah sınırında sıralanmış yüzlerce yardım kamyonunun Gazze’ye girişini engellemesi sebebiyle yüzbinlerce kişi şiddetli açlık çekiyor. Bugüne kadar 16 çocuk açlık sebebiyle hayatını kaybetti, ve bu durum karşısında hiçbir somut atılmaması, bu sayının hızla artacağı anlamına geliyor. Bu çocukların vebali, başta İslam devletleri olmak üzere 7 milyonluk Siyonist çeteye karşı kılını kıpırdatmadan kınama mesajları yayınlayan tüm dünyanın boynuna..

Kaynak: Mira Haber 

Öncesi Bir çocuk daha.. Gözümüzün önünde eriyip gidiyorlar!
Sonraki Pendik’te korkunç kaza: 5 ölü

Bir Cevap Yazın