gazze-kan-aglarken-suud-ne-yarismasi-duzenliyor-01

Gazze kan ağlarken Suud ne yarışması düzenliyor?[Videolu]

Dünyanın her yerinde mazlum Filistin halkına yapılan katliama tepkiler çoğalıp mitingler düzenlenirken, Arap yarımadası oralı bile olmadı.

Müslüman ve Arap Gazze halkı, evet hem din hem ırk bakımından kardeş olan Gazze halkı aç, susuz ölümü beklerken Suudi Arabistan ‘en uzun kabza’ yemeği rekorunu kırdı!!

Bu, savaş zamanı dışında bile yapılması gereken çok önemli bir aktivite olmazken, Müslüman kardeşleri Yahudi zulmü mücadele ederken Arabistan halkına hiç yakışmadı.

Yönetimin ikiyüzlülüğünün, zenginlik ve şatafat sevdasının halkına sirayet ettiğinin bir göstergesidir bu vurdumduymazlık!

Dünyanın Müslüman olmayan ülkelerinin halkları İsrail büyükelçiliği önünde sabahlarken, Norveç, İsveç, Polonya, Belçika gibi günlerdir İsrail’i protesto ederken, Londra, Paris, Berlin sokakları ‘Gazze çocuklarını kurtarın’ sloganları ile inlerken, Suudi Arabistan’da ise yemek rekoru kırıldı.

Tarihin en uzun Kabsa yemeği yapılıp afiyetle yendi ve bu eğlencenin videosu paylaşılarak daha çok insana duyuruldu!

Hemde Gazze’de bebek ve çocukların üzerine bomba yağarken, Filistinlililer bir lokma ekmek bulamazken, bir bardak su ararken…

Video sosyal medyada geniş çapta yankı buldu, birçok kesimden Arabistan halkına tepkiler yağdı.

Kaynak: Mira Haber

Öncesi Rusya, Ukraynalı esirleri Kiev’e karşı savaştıracak
Sonraki Kassam Tugayları işgal tanklarını bir bir avlıyor!

Bir Cevap Yazın