calisan-emeklilere-de-5-bin-lira-odemesi-gundeme-alindi-1700829334-732-x750

Erdoğan’dan çalışan emeklilere ikramiye talimatı

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, çalışan emeklilere de 5 bin lira ödenmesine ilişkin, “Cumhurbaşkanımız bakanlara bu konuda ayrıntılı çalışma yapılmasını talimatlandırdı” dedi.

Cumhuriyetin 100’üncü yıldönümü nedeniyle verilen 5 bin liralık ikramiyeden çalışanlar da dahil tüm emeklilerin yararlandırılması konusu gündeme geldi. Çalışmayan emeklilere geçtiğimiz günlerde ödenen 5 bin liralık tek seferlik ikramiyenin çalışan emeklilere ödenmesi için çalışmalar başladı.

 

ÇALIŞAN EMEKLİLERE 5 BİN LİRA İKRAMİYE VERİLECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışan emekli vatandaşlar için talimat verdi. Konuyla ilgili olarak AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, ‘Çalışan emeklilere de 5 bin liralık ikramiye verilmesi için Cumhurbaşkanımız bakanlara ayrıntılı çalışma talimatı verdi’ dedi. 

Çalışma Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında gerçekleştirilecek. Yapılacak çalışma sonrasında ikramiyenin kapsamı kamuoyuna duyurulacak.

İlginizi Çekebilir

Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu hayatını kaybetti

Ankara’da motosikletle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan’ın oğlu Mohamed A. Fettah …

400 TL’lik nikah ücretini sığınmacılar için on bin liraya çıkarttı!

31 Mart seçimlerinde CHP’ye geçen Afyonkarahisar’da 400 TL olan nikah ücreti, sığınmacılar için 10 bin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir