Erdoğan: Kavala, Türkiye’nin Soros’uydu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hukukun üstünlüğüne dikkat çekerek, “En son bir zat ile ilgili verilen karar bazı çevreleri rahatsız etti. Bu adam Türkiye’nin Soros’uydu. Gezi Olayları’nın perde arkası koordinatörüydü. ” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, STK temsilcileriyle iftar buluşmasında konuştu. Erdoğan burada önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları;

Ne terör örgütlerinin kalleş elleri ne de siyasetteki uzantılarının hedef göstermeleri bizleri milletimize hizmetten alıkoymayacaktır.

Ömrümüzü adadığımız dava hak ve hakikat davasıdır.

Türkiye’nin son 20 yılı en büyük demokrasi ve kalkınma hamlelerinin yaşandığı dönemdir. 3 Kasım 2002 seçimleriyle Anadolu ihtilali başlattık.

“BU ADAM TÜRKİYE’NİN SOROS’UYDU”

En son bir zatla ilgili karar bazı çevreleri rahatsız etti. Bu adam Türkiye’nin Soros’uydu Gezi olaylarının perde arkasındaki organizatörüydü. Bu karar malum çevreleri rahatsız etti. Bu ülkede hukuk var. Bu yargı da kendi bildiklerini hakkın egemen olması için gerçekleştiriyor.

Çevreciliğin destanını bu ülkede biz yazdık. 5 milyon fidan ağaç dikerek yaptık. 12 tane ağacın nakli için ağaçlar sökülüyor dediler. Ekonomimizi çökertmeye heveslendiler.

Yıllardır besledikleri ne kadar yılan varsa hepsini üzerimize saldılar. Önce Allah’ın yardımı sonra milletimizin desteğiyle bu saldırıları püskürtmeyi başardık. Milletin iradesini sırtlanlara, alçaklara çiğnetmedik.

5 ŞEHİDİMİZ VAR 60’A YAKIN TERÖRİST ETKİSİZ

Nerede terörist görürsek komandolarımız girecek. 5 şehidimiz var. 60’a yakın teröristi etkisiz hale getirdik.

 

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …