ebu-ubeyde-01

Ebu Ubeyde: Son 4 günde 16 işgalciyi öldürdük

El Kassam Tugayları’nın sözcüsü Ebu Ubeyde, son 4 gün içerisinde El Kassam Tugayları’nın 71 askeri aracı tamamen veya kısmen imha ettiğini ve 16 İsrail askerinin öldürüldüğünü duyurdu. 

Ebu Ubeyde, çok sayıda işgalcinin ölümüne, onlarcasının türlü şekillerde yaralanmasına yol açan 42 ayrı askeri görevi gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Ebu Ubeyde, 1 Ocak 2024 Pazartesi günü yaptığı basın açıklamasında, bu görevler sırasında mücahitlerin, işgal güçlerini füzeler ve güçlendirilmiş cihazlarla hedef aldığını, onlarla sıfır mesafeden çatıştığını ifade etti.

Gazze Şeridi’nde iki keskin nişancı operasyonu ve bir helikopterin hedef alınmasının yanı sıra, düşman askerlerinin bulunduğu iki ev ve iki tünelin bubi tuzakları ile imha edildiğini sözlerine ekledi. 

El Kassam’ın, iki keşif uçağını düşürdüğünü, bir insansız hava aracını ele geçirdiğini, ayrıca Gazze Şeridi’ndeki tüm savaş eksenlerinde karargahı, saha komuta odalarını ve askeri yoğunlaşmaları havan topları ve kısa menzilli füzelerle bombaladıklarını söyledi.

Ebu Ubeyde, sözlerini Kassam Tugayları’nın, düşmanın varlığının merkezi olan Tel Aviv şehrini “M90” Makadmeh roketleriyle bombaladığını söylerek tamamladı.

Kaynak: Mira Haber

Bir Cevap Yazın