B6w7c 1672432048 2186
B6w7c 1672432048 2186

Deniz Baykal’dan sürpriz ziyaret!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Deniz Baykal’ı evinde ziyaret etti. Beklenmeyen görüşmede Baykal, Kılıçdaroğlu’na destek vererek, “Seçim kampanyasında ben de görev almak istiyorum” dedi.

Altılı masada cumhurbaşkanı adaylığı için muarızlarıyla yaşanan taht kavgası sonrası destek arayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ziyaret etti.

Önceki CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile gerçekleştirilen görüşmede, Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Baykal’ın eşi Olcay Baykal ve oğlu Aytaç Baykal da bulundu.

“SEÇİM KAMPANYASINDA BEN DE GÖREV ALMAK İSTİYORUM”

Gelen bilgilere göre, Baykal’ın, CHP örgütlerinin seçimlerde dinamizm içinde, hırsla, heyecanla çalışmaları gerektiğini söyleyerek, “Seçim kampanyasında ben de görev almak istiyorum” dediği ifade edildi.

Fatih Erbakan: 6'lı masa ciddi problemler yaşamaya gebeFatih Erbakan: 6’lı masa ciddi problemler yaşamaya gebe

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken görüşme!Kılıçdaroğlu’ndan dikkat çeken görüşme!

Kılıçdaroğlu ile Akşener yemeğinin perde arkası: Adaylık restini çekti!Kılıçdaroğlu ile Akşener yemeğinin perde arkası: Adaylık restini çekti!

İlginizi Çekebilir

İsrail’in enerji ortağı Zorlu’ya Bahçeşehir’de soğuk duş!

İsrail’le pek çok alanda ticari ortaklığı olan ve bu nedenle aylardır protestoların hedefi olan Zorlu …

Steinmeir Erdoğan’la görüştü; Hamas’ı suçladı, İsrail’i akladı!

Beştepe’de gerçekleşen  Erdoğan – Steinmeier zirvesi sona erdi. Görüşmenin ardından liderler ortak basın açıklaması yaptı. …