CHP’li adaydan Iraklı çocuklara utanç verici tavır! [Videolu]

CHP’nin Ankara Mamak Belediye başkan adayı Veli Gündüz Şahin, seçim çalışmaları yaparken sokakta gördüğü Iraklı çocuklara skandal, ayrımcı bir tavır sergiledi.

Şahin’in Irak Türkmeni olduğu belirtilen küçük çocuklara yönelik ayrımcı sözleri sosyal medyada da gündem oldu. Gündüz Şahin, çocukları işaret ederek yanındakilere “Gönderirim ben bunları memleketine. Bunlar büyüyünce memlekete büyük sorun olacak” dedi. CHP’nin Mamak belediye başkan adayı Şahin:

“Bunlar büyüyünce memleketine gitmesi gerekir. Onun için, bana oy vermeyen insanlar bunu duysun. Gönderirim ben bunları memleketine. Oy da vermesin… Anladın mı; kimse oy vermesin. Bunun için benim adaylığımı çekseler, bu çocuklar yarın büyüdüğü zaman bizim memleketimize büyük sorun olacak.” dedi. Beraberindeki şakşakçıların desteğini alan Şahin’e tepkiler görüntülerin yayılmasının ardından geldi. 

Görüntüleri izleyen vatandaşlar, ‘utanç verici, rezil, karşındaki daha çocuk, inşallah kazanamazsın’ sözleriyle Şahin’e tepki gösterdi. 

Vatan Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Utku Reyhan da: 

“Çocuk var karşında çocuk! İki oy için değer mi? İnsan olamamışsın belediye başkanı olsan ne olur?” sözleriyle tepki gösterdi. 

Öncesi “Netanyahu koalisyonu bölgesel savaş istiyor, Gazze başlangıç”
Sonraki Biden, Rusya’ya kaslarını gösterdi: 500’den fazla yaptırım!

Bir Cevap Yazın