Biden hızını alamayıp Putin’e küfretti!

ABD Başkanı Joe Biden, seçim kampanyası konuşmasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e ağır sözler kullanarak küfretti.

The Hill’in haberine göre, Biden California eyaletinin San Francisco kentinde katıldığı bağış etkinliğinde, seçim kampanyası konuşması yaptı.

Biden, konuşmasında Rusya lideri Putin’e yönelik küfür içerikli ifadeler kullandı.

Biden, “Bu son varoluşsal tehdittir, iklim… Putin ve diğerleri gibi çılgın bir OÇ’muz var ve her zaman nükleer çatışma konusunda endişelenmek zorundayız, ancak insanlık için varoluşsal tehdit iklimdir” dedi.

Biden ayrıca, seçimde Cumhuriyetçilerin aday adayı eski ABD Başkanı Donald Trump’ı da Rus muhalif Aleksey Navalnıy’ın cezaevindeki ölümü konusunda Putin hakkında konuşmadığı gerekçesiyle eleştirdi.

ABD Başkanı Biden, Navalnıy’ın ölümünden Putin’i sorumlu tutmuş, “Aleksey Navalnıy’ın ölümüyle ilgili haberlere hem şaşırmadım hem de öfkelendim. Putin, onu zehirledi, tutuklattı ve yargılattı. Onu hapishaneye gönderdi ve izole etti.” ifadesini kullanmıştı.

Biden daha önce de başkalarına “O.Ç” diye küfretmişti. Ocak 2022’de Fox News Beyaz Saray muhabirine karşı aynı küfrü kullanırken mikrofonlara yakalanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Images 37

ABD İsrail’e silah desteğini kesiyor mu?

İki İsrailli yetkilinin verdiği bilgiye göre, Biden yönetimi geçen hafta İsrail’e ABD yapımı mühimmat sevkiyatını …

ABD’li senatörden öğrenci protestolarına tam destek

Bağımsız Senatör Bernie Sanders, ABD genelinde üniversitelerde yayılan Gazze’ye destek eylemlerini düzenleyen öğrencilere destek açıklaması …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir