blank

Alışılagelen Müslüman görüntüleri: Anneler ve kanlı çocuk cesetleri.. [videolu]

Gazze şeridinde 7 Ekim’den bu yana 10 binden fazla çocuğu katleden gözü dönmüş katillerin korkunç soykırım savaşı, dünyanın tepkisizliğinden cesaret alırcasına her geçen gün dozunu artırıyor.

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana yürüttüğü soykırım savaşında masum siviller can verirken, geride kalanlara büyük ve zor bir sabır düşüyor. Batı’nın desteğini arkasına alan zalim ve acımasız düşmana karşı tek başına bırakılmış Gazze halkı, iman gücüyle bu zorlu imtihanı geçirmeye çalışıyor. 

Gazze’de 10 binden fazla çocuk, Siyonist vahşetinin kurbanı oldu. Gözü yaşlı anneler, can parçası yavrularının soğuk, kanlı, çoğu zaman da parçalanmış bedenlerine sarılarak veda etmek zorunda bırakıldı. 

İslam ülkelerinin pasif kınamaları sürerken işgalciler dün korkunç bir katliama daha imza attı. Siyonist terör ordusu, aylardır yoğun bir açlık ve kıtlıkla karşı karşıya bıraktığı Gazzelileri, bir çuval un umuduyla koşarken hedef aldı. Sokaklara cesetlerin saçıldığı, 150 kişinin öldüğü yüzlercesinin yaralandığı hain saldırının tanıklarından biri, korkunç anları anlattı..

Dehşet anları yaşayan bir Gazzeli, biraz un alabilmek için yardım kamyonuna doğru koşarken bir anda havadan kendilerine yoğun bir ateş açıldığını, bazı kişilerin denize, bazılarının evlere kaçtığını bazılarının da yere yattığını ama çok sayıda kişinin öldürüldüğünü anlattı. Hastanelerin uzun süredir hizmet dışı kaldığı bölgede sağlık hizmetleri çok kısıtlı, gerekli ilaç ve ekipman yok ve en ufak bir elektrik kesintisi pek çok yaralının hayatını kaybetmesi demek. 

Kaynak: Mira Haber 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir