almanyada buyuk provokasyon pkkli teroristlerin isimlerini verdiler 1604391636 105
almanyada buyuk provokasyon pkkli teroristlerin isimlerini verdiler 1604391636 105

Almanya’nın PKK sevgisi sokakların isimlerine yansıdı!

Almanya teröre ve teröristleri kollayıcı politikalarına devam ediyor. Dresden’de, bazı sokaklara Suriye’de etkisiz hale getirilen PKK’lı teröristlerin isimleri verildi.

FETÖ’cülere kucak açan, PKK’lıları kollayan Almanya’dan yine teröre destek veren bir hamle geldi. Almanya’nın Dresden kentinde bazı sokak ve caddelere PKK’lı teröristlerin isimleri verildi. İsimleri verilen PKK’lı teröristlerin Suriye’de etkisiz hale getirilmesi dikkat çekti.Dresden şehrinde 4 sokağa, Suriye’de etkisiz hale getirilen teröristler “Bager Nûjiyan, Arîn Mîrkan, Avesta Xabûr ve Hêlîn Qereçox”in isimleri verildi.

PKK’nın Suriye uzantısı YPG’nin sözde kadın kolları birimi YPJ yanlıları da, değiştirilen sokak tabelaları önünde saygı duruşu gerçekleştirdi. O anlarda hiç bir güvenlik görevlisi veya kolluk gücü yasadışı olan bu terör propogandasına engel olmadı.

İlginizi Çekebilir

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …

biden-kongreyi-es-gea-erek-a-srail-in-imdada-na-yetiati-01

Arap Amerikalılardan Biden’a Gazze tokadı!

ABD’de Arap toplumun önderleri, Biden’ın kampanya direktörü ile Dearborn’da cuma günü yapılması planlanan toplantıyı iptal …