ali koc helvayi yapacak malzeme ulkemizde var 1652893516 9877
ali koc helvayi yapacak malzeme ulkemizde var 1652893516 9877

Ali Koç hükümete yüklendi; Taraftar istifa dediği için kötü mü olduk!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç:

“Bazılarının kol kola girdiği FETÖ ile biz mücadele ederken iyiydik de, bir kısım taraftar ‘Hükümet istifa’ dediği için mi kötü olduk?

Çıkarılan şey, ‘Siz stadyumunuzda böyle mi bağırıyorsunuz, biz de sizi cezalandırıyoruz’ Ne yapacaksınız, her maçı mı kapatacaksınız? Böyle polisiye tedbirlerle kimse halkın iradesinin karşısına geçemez.

Biz bunun hesabını soracağız.

Siyasetinden, yerel idarelere kadar… Bildiklerimi anlatacağım. Her şeyi açıklayacağım, belki hepsini bugün değil ama hepsini teker teker günü gelince anlatacağım.

Kayserispor Başkanı, yazılan açıklamanın tam tersini söyledi. Başkanı aradım, ‘Sen bana böyle böyle dedin mi?’ dedim. ‘Dedim’ dedi. ‘E sonra?’ dedim. Anlatamıyor adamcağız… ‘Sorma, anla’ diyor. Ona da bir şey diyemiyorum.

Devlet nedir, hükümet nedir diye bize öğretmediler mi? Kalıcı olan devlettir. Garip garip kelimeler kullanarak, Fenerbahçe’yi nasıl vatan haini konumuna getirirsiniz?

 Hükümet lehine şeyler olsa, Spor Şube işlem yapacak mıydı? Hükümet ile devlet kelimelerini ayıralım. Herkes devletin yanında ama herkes hükümetin yanında olmak zorunda değildir. Destekleyen vardır, desteklemeyen vardır.  Devlet ile hükümet nedir bunu bilmek gerekir. Hükümetler gider hükümetler gelir kalıcı olan devlettir. Tüm kulüplere sesleniyorum. Siz de konuşun. Yarın sizin de başınıza gelir.

Öncesi İşgal askerleri, Huvvara dayanışmasına katılan aktivistleri engelledi
Sonraki IŞİD sihir yapan 2 kişinin kafasını kesti