Siyonist işgal uçakları Gazze’nin kuzeyinde yer alan Cebeliye-i Nazla bölgesi ile Şeyh Rıdvan Havuzu civarındaki evleri yoğun bombardımanla hedef aldı.
Aylar süren saldırılar sonucu zaten harabeye dönmüş bölgelerde ayakta kalmaya çalışan son evler de bu saldırılarla yıkıldı. Kadınların, çocukların ve yaşlıların barındığı yapılar doğrudan hedef alınırken, şehit ve yaralı sayısına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
İşgalci İsrail’in sivilleri gözetmeden gerçekleştirdiği bu saldırılar, daha önce defalarca yaşanan katliamların yeni bir örneği olarak kayda geçti. Dünya kamuoyu sessizliğini korurken, Gazze halkı aynı zulümle her gün yeniden yüzleşiyor.
Kaynak: Mira Haber
Mira Haber – Ortadoğu Bağımsız Muhabir Ajansı Tarafsız değiliz. Ancak Mirahaber'de sadece gerçekleri okursunuz.