gc3wP

Siyonistler mücahitlerin naaşlarını parçaladı, direniş iradesi sapasağlam!

Kudüs Tugayları’ndan Tubas Şehitlerine Veda: İsrail Terörüne Direniş Sürecek

Filistin İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Tugayları, bu sabah Tammun kasabasında işgal güçleriyle girdikleri sıcak çatışmada şehit düşen Tubas Taburu’na bağlı beş komutan ve mücahidi andı. Şehitler arasında Komutan Saher Ced Allah Beşarat, Komutan İbrahim Rafeh Beni Udeh, Komutan Rıda Ferhud Beni Udeh, Komutan İslam Azmi Beni Udeh ve Mücahit Vedih İyad Beni Udeh yer alıyor.

Kudüs Tugayları açıklamasında, işgal güçlerinin kuşattığı evde saatlerce süren çatışmaların ardından beş mücahidin direnişle şehit düştüğü belirtildi. İşgal ordusu, Energa füzesi fırlatarak evi havaya uçururken çatışmalar evin yıkılması ve çevredeki sivil halkın hedef alınmasıyla devam etti.

Şehit naaşlarını parça parça ettiler!

Yerel kaynaklara göre, İsrail askerleri, şehitlerin naaşlarını evin içinden sürükleyerek vahşice parçaladı. Bu, işgalcilerin insanlık dışı uygulamalarının en açık örneklerinden biri olarak kayda geçti. Tammun kasabasında ve Tubas çevresinde geniş çaplı kuşatma kuran işgal ordusu, El-Kudüs Açık Üniversitesi civarında özel birliklerle konuşlanarak bölgede gerilimi tırmandırdı.

Kudüs Tugayları, mücahitlerin birçok cephede işgalcilere ağır darbeler indirdiğini, özellikle üniversite çevresinde çatışmaların şiddetlendiğini ve işgal güçlerinin kayıp verdiğini duyurdu. İsrail ordusu, Tubas’a yönelik askeri yığınağını artırırken, çok sayıda Filistinli’yi gözaltına alarak kötü muamelede bulundu.

Kudüs Tugayları, açıklamasında direnişin süreceğini, şehitlerin kanının yerde kalmayacağını vurguladı. Siyonist terör karşısında Filistin halkının onurlu duruşunun devam edeceği ve Kudüs’ün özgürlüğüne kadar cihadın süreceği ilan edildi.

Kaynak; Mira Haber 

Bir Cevap Yazın