2 chp li vekilin koronavirus testleri pozitif cikti 01
2 chp li vekilin koronavirus testleri pozitif cikti 01

2 CHP’li vekilin koronavirüs testleri pozitif çıktı

Durumunun iyi olduğunu açıklayan Gürsel Tekin, Sağlık Bakanı Koca’nın da kendisinin sağlık durumuyla yakından ilgilendiğini belirterek teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Orhan Sümer ile İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in Coronavirus (Kovid-19) testleri pozitif çıktı. 

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, sosyal medya hesabından Orhan Sümer’in testinin pozitif çıktığını duyurarak “Kovid-19 testi pozitif çıkan değerli Adana Milletvekilimiz, kıymetli mücadele arkadaşımız Orhan Sümer’e acil şifalar temennisiyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa sürede sağlığına kavuşup aramıza dönmesini bekliyoruz” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de sosyal medya hesabındantest sonucunun pozitif olduğunu ve Kovid-19’a yakalandığını açıkladı. CHP’li Tekin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da sağlık durumuyla yakından ilgilendiğini belirterek şunları yazdı:

“Bir süre önce yaptırdığım koronavirüs testi pozitif çıktı. Sağlık durumum gayet iyi. Dualarıyla destek olan dostlarımıza, durumumla yakından ilgilenen Sağlık Bakanı Sn. @drfahrettinkoca’ya, doktorum Prof. Dr. Ceyda Erel Kırışoğlu Demir ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim.”

İlginizi Çekebilir

Çocuklar katil İsrail’in zulmünden kurtulamıyor!

Katil İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4’ü çocuk 7 …

Yasa dışı Yahudi işgalciler bedevi topluluğa saldırdı

Yahudi işgalciler, Batı Şeria’da iki Filistinli bedevi topluluğa saldırırken Filistin Dışişleri Bakanlığı, saldırıları “ABD’nin Filistinlilere …